TUBO PREDNOSTI

TUBÒ odličen način za pridobivanje svežega zraka

ALERGIJE? TUKAJ JE REŠITEV!

TUBO prednosti

TUBÒ, naravno sesanje

Čisto in tiho: to so atributi TUBÒ sistema
TUBÒ zagotavlja visoko stopnjo čistosti s tihim obratovanjem: centralna sesalna enota, nameščena v servisnem prostoru, garaži, ali zunaj, omogoča sistem, ki se uporablja v popolni svobodi kadarkoli.

Enostavno do vseh kotičkov vašega doma

Fleksibilna, lahka in obvladljiva cev zagotavlja maksimalno funkcionalnost in zlahka doseže vsak kotiček doma. Vtičnice se nahajajo v vsaki sobi s čimer so odpravljene težave, s katerimi se srečujemo pri uporabi klasičnih prenosnih sesalnikov.

Ven z bakterijami in mikroprahom

TUBÒ ščiti vaše zdravje pred bakterijami v času sesanja, saj so bakterije in mikro prah v celoti odstranjeni in izpihani iz objekta.

TUBÒ moč

Sesalna moč centralnega sesalnega sistema TUBÒ je večja kot pri klasičnih sesalnikih za gospodinjstva.Tako bo vaš dom ostal dlje časa čist in delo bo opravljeno hitreje.

Tehnologija za dom

TUBÒ popolnoma redefinira pojem higiene doma, zaradi česar je primeren za potrebe sodobnega življenja. To je razlog, zakaj arhitekti in projektanti v Italiji in v tujini, povečujejo število projektov z vključenim centralnim sesalnim sistemom TUBO. Do danes več kot milijon zadovoljnih uporabnikov z nameščenim centralnim sistemom TUBO po celotnem svetu, od tega lep delež tudi v Sloveniji, vse od leta 1993.

ALERGIJE? TUKAJ JE REŠITEV!

Prostor v katerem živimo je zaradi varčevanja z energijo veliko zaprt in s tem se kopičijo velike količine prahu, ki vsebuje bakterije in pršice. Sistem TUBÒ jih izloči iz naših domov in tako tudi iz dihalnega trakta.

Pršice, mikroskopski organizmi, ki napadajo naš bivalni prostor, so glavni vzrok za težave z dihanjem in za moteče alergije. Po zadnjih univerzitetnih študijah uporaba centralnih sesalnih sistemov bistveno zmanjšuje količino alergenov v zraku in posledično bolezni, povezanih z njimi, kot so: solzenje oči in izcedek iz nosu, prehladi, težave pri dihanju in astmo. To je zato, ker centralni sesalni sistem, za razliko od tradicionalnih sesalnikov, povsem odpravi recirkulacijo mikro prahu. To je zaradi večje sesalne kapacitete in predvsem zahvaljujoč dejstvu, da se posesani zrak nikoli ponovno ne vrne v prostore, katerega smo očistili.

Popolna eliminacija prahu

Prah se nabira zelo hitro in je odporen proti običajnim čistilnim sistemom: nekatere metode čiščenja, kot je pometanje ali konvencionalno sesanje, ne morejo popolnoma odstraniti prah in druge s tem povezane onesnaževalce. Centralni sesalni sistem, kot by Aertecnica, so edini sistemi, ki v celoti odstranijo prah in alergene. To je zato, ker se prašni delci zbirajo v centralni sesalni enoti, ki se nahaja na področju servisnega območja zgradbe, ločeno od osebe, ki izvaja sesanje in ločeno od bivalnih prostorov.

TUBÒ odličen način za pridobivanje svežega zraka

Namestitev centralnega sesalnega sistema ne pomeni le ugotovitev odlično funkcionalno rešitev za čiščenje, je predvsem naložba v vaše zdravje in dobro počutje.

Vdihavanje mikro prahu ves čas je nekaj, česar se pogosto ne zavedamo. Čeprav nestrupen, na dolgi rok lahko draži naše dihalne poti ter povzročajo alergije, s čimer se slabšajo naše zdravje in splošno dobro počutje. Centralni sesalni sistem, v nasprotju s tradicionalnim sesalcem, odpravlja mikro recirkulacijo prahu in bistveno zmanjša prisotnost alergenov, prisotnih v zraku. Zato je TUBÒ odlična rešitev za ustvarjanje čistega zraka.