O AERTECNICI

Aertecnica gradi svojo zgodovino podjetja po konceptu čistega sveta od leta 1985, katere moto je: “mislim čisto” in je tudi filozofija podjetja, namenjena spodbujanju zdravja in dobrega počutja vseh.

Leta 1985 je podjetje začelo načrtovanje in proizvodnjo naprednih centralnih sesalnih sistemov in sistemov, ki odpravljajo težavo s prahom in izboljšajo kakovost prostora v katerim bivamo in delamo.
Aertecnica uporablja tehnologijo za doseganje rezultatov po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in je tudi občutljiva na okoljska vprašanja, sodelovanje v nenehnih raziskavah za izboljšanje počutja ljudi.
Pozornost na zdravje in okolje, ki je v kombinaciji s stalnim tehničnih raziskavami : sistem TUBÒ se je razvil na osnovi najsodobnejših trendov s področja okoljskih zahtev, ki jih poznamo ta čas.

Certifikati

Aertecnica je vodilni proizvajalec centralnih sesalnih sistemov na italijanskem trgu in eden vodilnih na evropskem in svetovnem trgu.

Podjetje ima jasno vizijo in polaga pozornost vsakemu posameznemu detajlu pred odpremo proizvoda na trg in se prilagaja novim potrebam trga, katere zahteva današnji čas.
Skozi leta delovanja je Aertecnica sledila smernicam razvoja in postavila svoje produkte v sam vrh tržnega deleža in je pri tem ustvarila prednostne tehnične rešitve. Aertecnica je tako postala prvi proizvajalec na tem področju, ki je dosegla oba pomembna standarda ISO 9001 in ISO 14000 podjetniški in okoljski certifikat. Ta zaveza je razširitev naših okoljskih vrednot.
Naš skupen cilj je izboljšanje kakovosti zraka v naših prostorih, zaščititi zdravje ljudi, ki so vedno bolj ogroženi zaradi alergij in težav z dihali in izboljšati blaginjo ljudem. To je tisto, kar želi Aertecnica doseči pri načrtovanju svojih sistemov. Podjetje še naprej raste na način, ki je hkrati okolju prijazen in spoštljiv do zaposlenih.

Aertecnica učinkovito združuje podjetniške in etične vrednote.

Aertecnica je pridobila tudi certifikat UNI EN ISO 9001 za kakovostno vodenje in UNI EN ISO 14001 standard ravnanja z okoljem.

Certificiranje proizvodov za enofazne centralne sesalne enote v sektorju gospodinjstva za naslednje serije : Perfetto Inox – Perfetto – Classic – Bravo – QB – Perfetto Inox TXA – Perfetto TPA -Perfetto TP – Classic TC – TS.

Sesalne enote za gospodinjstva in lahko industrijo, kot tudi sesalne vtičnice in podometne doze so 100% izdelane v Italiji in so evropski proizvod.