QB vgradna centralna sesalna enota z edinstvenimi unikatnimi prednostmi

Prednost v unikatnosti

QB by Aertecnica, je edina patentirana stenska vgradna enota.Robustna, visoko zmogljiva, enostavna za montažo in idealna za objekte s prostorsko stisko.

QB, popolna kombinacija inovacij, tehnologij in dizajna

Dinamičen in eleganten dizajn in harmonija detajlov naredi QB stilsko in tehnološko dovršen.In še več, vrata sesalne enote se lahko prebarvajo v barvo stene in QB postane resnično neviden.

Tehnološko inovativen in geometrijsko uravnotežen

Revolucionarna patentirana, rotacija prahu s pomočjo filtra v obliki elipse dela razliko v sistemu filtriranja med QB by Aertecnica in drugimi vgradnimi sesalnimi enotami na trgu.Zahvaljujoč tem posebnem sistemu filtracije stiskanja posesanega prahu, ostaja filter dlje časa čist s čimer se zmanjša pogostost vzdrževalnih dejavnosti.

Maksimalno tih

QB predstavlja popolno kombinacijo elementov, ki so namensko vključeni da bi zaotovili minimalen hrup, kar jo uvršča med najtišje na svojem področju.

Minimalno in enostavno vzdrževanje

QB omogoča čiščenje filtra in odstranjevanje prahu veliko bolj hitro in enostavno.Vso delo se enostavno opravi preko od spredaj dostopnih revizorskih servisnih vrat.Hitro in učinkoviti.

Preprosta montaža

Visoko odporno termoplastično ohišje se s pomočjo pomočjo priklopnih materialov enostavno priključi na cevovod centralnega sesalnega sistema in na elektro omrežje.
QB je evolucija centralnega sesalnega sistema TUBÒ